Jag och min TRX

Jag har fortfarande en dryg månad kvar av säsongen 2012 som avslutas i och med NY marathon. Tills dess löptränar jag ganska strukturerat, men den övriga träningen låter jag bli att planera i detalj. Funktionell styrketräning för mage och rygg vill jag dock prioritera och igår var det dags för en omgång i garaget igen. Efter förra veckan höll sig träningsvärken kvar i fem dagar. Denna gång tycker jag det räcker med tre… Utan speglar är det svårt att se hur det står till med tekniken så jag bestämde mig för att filma passet. Det är med skräckblandad förtjusning som jag presenterar min video!

PS / Hur många cyklar syns i video? / DS

6 svar på ”Jag och min TRX

  1. Jag tycker mig se 4 + ett antal hjul och däck. Det såg nästan läskigt ut med ”den gula klumpen” och närheten till racern. :O
    Du tränar bra och ser stark ut. Vilket du ju måste vara precis som du skrev tidigare, för att orka hänga med på ”tung” shopping i NY. 😉

    • Fyra cyklar är helt rätt. Letar du noga hittar du ytterligare en ram 🙂 Precis, det gäller att bygga upp överkroppsstyrka så att jag orkar bära shoppingkassarna!

  2. Pingback: Nytt träningsblock igång | Nice wins nothing

Lämna ett svar