Touren börjar på lördag

ToS-2014-FB-Banner

Då var det dags igen. Den andra upplagan Tour of Sufferlandria startar på lördag och bjuder på elva fina etapper under nio dagar. Totalt 12 h högintensiv träning ska förhoppningsvis ge formen en bra skjuts framåt. Inför årets upplaga har tävlingsledningen bestämt sig för att benen ska få svida ännu mer. Så här ser upplägget ut:

  1. Lördag, 25 jan: Rubber Glove, 60 min test
  2. Söndag, 26 jan: It Seemed Like a Good Idea at the Time, 120 min klättring
  3. Måndag, 27 jan: Revolver, 45 min fartträning
  4. Tisdag, 28 jan: Hell Hath No Fury, 80 min tävlingsträning
  5. Onsdag, 29 jan: Extra ShotThe Wretched , 68 min tävlingsträning.
  6. Torsdag, 30 jan: A Very Dark Place, 54 min fartträning
  7. Fredag, 31 jan: Angels + The Hunted 120 min klättring
  8. Lördag, 1 feb: Blender, 100 min uthållighetsträning
  9. Söndag, 2 feb: Violator, 68 min sprintträning

Det är med skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot en dryg vecka på trainern. Jag misstänker att etapp 2 kommer sätta ordentliga spår och att etapp 7 & 8 blir tourens största utmaning. Mest av allt ser jag framemot känslan av att kroppen orkar betydligt mer än vad tror. Något som är bra att ha med sig till Haute Route Alps i sommar.

Lämna ett svar