Hektisk start på touren!

Veteran SM 2011

Tour of Sufferlandria är igång. En tredjedel avklarad. De första dagarna har varit riktigt hårda. Värst var det i lördags. Starten gick direkt efter frukost och jag sladdade bakom klungan mest hela tiden. Surare ben får man leta efter! Söndagen bjöd på en ordentlig klättring och jag lyckades gå med i en utbrytning som höll hela vägen. Igår attackerades det från start och efter en halvtimmes ryckig cykling kom till Mendrisio och VM-banan från 2009 i Mendriso. Där körde vi fyra varv och jag lyckades räkna till 23 vanvettiga attacker. Benen kändes skräp och i sista backen fick jag släppa de värsta konkurrenterna och koncentrera mig på att minska tidsförlusten.

De första etapperna har skördat sina offer. Knappt 1000 stod på startlinjen i lördags och efter tre etapper har 300 kastat in handduken. Jag är rädd att dagens småbackiga och relativt korta etapp kommer att svida i benen. Finns det några pigga ben i klungan lär det bli offensiv körning. Och om jag har samma ben som igår kan det sluta riktigt illa!

3 svar på ”Hektisk start på touren!

    • Det är ganska lätt. Jag kör på rulllarna och skickar wattdata via ANT+ till TrainerRoads mjukvara. Jag styr själv motståndet efter instruktioner från programmet. Det är ingen VR-tävling eller så. Bara eget lidande i en slags gemenskap.

  1. Pingback: Touren är slut! | Nice wins nothing

Lämna ett svar