Influensa i stället för intervaller

sick-duck

I måndags var det dags att sparka igång träningen inför 2013. Tanken var att öppna hårt med ett block av träning i VO2max-intensitet. Men i stället för 5 x 4 min i garaget blev det en heldag i sängen då influensan slog till ordentligt natten mot måndagen. Körde ett bra styrkepass i garaget på söndagskvällen och softade till James Bond innan läggdags. Tänkte på morgondagen och funderade över om det skulle bli trainer eller rullar. Sufferfest eller musik. Två timmar senare börjar helvetet och inom ett halvt dygn är nästan hela familjen utslagen. Vanligtvis är vi fantastiskt friska, men hösten 2012 har inte varit snäll mot oss. Kan inte göra annat än att hoppas på ett bättre 2013. Träningen får helt enkelt dra igång på måndag i stället. Behöver några dagar med mjukträning efter att varit golvad av elaka virus.

4 svar på ”Influensa i stället för intervaller

    • Verkligen. För första gången på 13 år är båda förädldrarna utslagna samtidigt som barnen. Nu är vi alla bättre igen. Lite jobb blir det i morgon. Ha det gott!

    • Klart vi ska köra i Rönnerberga. Åtminstone till vi spöat Eirings fantomtid från 2009. Kanske kan vi köra en lite hårdare och kortare variant i Sundsvik också!

Lämna ett svar