Cykla Björnekullatrampen för välgörenhet

bj_logo

Mitt företag – Wuz – är stolt sponsor till Åstorps CK som på nationaldagen (6/6) arrangerar motionsloppet Björnekullatrampen. Loppet går på fina vägar runt om Söderåsen och det går att cykla 80 eller 120 km. Som sponsor har jag 10 startplatser till mitt förfogande, vilka jag nu säljer till förmån för min insamling för barn med diabetes i Afrika där 7 av 8 diabetesdrabbade barn dör innan de ens hunnit få sin diagnos. 

Haute Route Alps i sommar cyklar jag för Team Type 1, en organisation som vill förbättra situationen för barn med diabetes genom utbildning, engagemang och utrustning. Om du köper en startplats till Björnekullatrampen genom mig hjälper du Team Type 1 att att hjälpa. Hela din anmälningsavgift går oavkortat till deras arbete med att förbättra överlevnadsmöjligheterna för den som drabbas av diabetes typ 1 i Afrika.

Ordinarie startavgift vid efteranmälan är 200 kr för 80 km och 250 kr för 120 km. Jag säljer startplatserna för minst 150 kr, dvs det är fritt fram att ge mer till min insamling. Är du intresserad av en plats så skicka ett e-postmeddelande till fnystedt@gmail.com med en gång. Av administrativa skäl så gäller detta erbjudande endast fram till kl 22:00 den 5 juni. Skynda, skynda…

 

 

Lämna ett svar