Mot nästa nivå

Säsongen 2013 avslutades på ett sätt som gjorde mig glad och nöjd. Jag känner mig bekväm i linjeloppen och hamnar inte speciellt ofta i kris. Min placering långt upp i klungan gör det också möjligt att vara med på attacker och även skapa en del oreda för konkurrenterna. Redan efter någon av GP-loppen insåg jag att träningen inför kommande säsong behöver se något annorlunda ut. Större vikt måste läggas min FTP, än på VO2max. Konkret innebär det att jag måste höja min åkstyrka så pass mycket att jag kan lyckas med utbrytningsförsök, snarare än att undvika att bli avhängd i kantvinden. Nu återstår bara frågan om HUR jag ska göra för att ta mig till NÄSTA nivå. Medan jag fortsätter att fundera så ta en titt på en ball reklamfilm på temat. Tre veckor kvar innan det är dags att bruka allvar igen.

2 svar på ”Mot nästa nivå

  1. Det var en inspirerande men samtidigt frustrerande film. Alltid är det någon som är bättre men det är bara att kämpa på.

    Hur ser det ut med damerna inom cykelsporten? Var försiktig så att du inte skriver autograf på fel ställen när frugan är med bara 🙂

    • Haha. Ganska ont om damer som intresserar sig för gubbcykling. Skulle jag få erbjudandet att skriva en autograf tror jag nog att frun har överseende med de flesta placeringar 😉

Lämna ett svar