15:15:30

byvejr_dag1

Kvart över tre imorgon rullar jag ner för startrampen. Framför mig har jag 25 km stenhård cykling mot klockan. När jag kommer i mål c:a 36 min senare har jag förhoppningsvis en plats till VM säkrad. Om så inte är fallet så räcker jag helt enkelt inte till. Mina förberedelser har gått enligt plan och jag har haft förmånen att vara frisk det senaste halvåret. Min presentation kommer bli på toppen av min kapacitet. Vad andra gör kan jag inte påverka. Nu j-lar ska det cyklas!

4 svar på ”15:15:30

  1. Min form känns också bra, det går lika fort som det gjorde som bäst förra året och just nu är det mentala på topp, det är vansinnigt roligt att köra tempo. Efter att sett andra års resultat tror jag dock jag ligger c:a minuten ifrån en kvalplats, så mina förväntningar är framförallt att det skall bli väldigt skoj med alla andra tempotokar, startramp och helt avlysta vägar. Skulle jag ändå slinka in på sista kvalplatsen så är det en oväntad med trevlig bonus 🙂

Lämna ett svar