Det blir svårt att skylla på utrustningen!

Äntligen jag har bestämt mig för vad jag kommer att cykla tempo på nästa år. Det blir en Canyon Speedmax CF 9.0, utrustad precis som bilden visar. Elektroniska Ultegraväxlar känns helt rätt på en tempocykel och om jag har förstått testerna rätt så är Speedmax en sjukt snabb cykel. Leverans i slutet av oktober så jag kommer kunna köra femtioelva trainerpass på cykeln innan det blir tävlingspremiär i slutet av april 2015!

6 svar på ”Det blir svårt att skylla på utrustningen!

    • Den har funkat fint tidigare och jag hoppas att den gör det nu med. Har dock blivit guidad av Canyon-representant per telefon denna gång för att göra olika val som inte finns med på hemsidan. Tror det är obligatoriskt vid köp av en Speedmax.

  1. Jeg har samme sykkel(8.0)
    Har du forsøkt å bytte bremseklosser ennå? Jeg er bekymra for at det er en klønete jobb…
    Jeg har også funnet ut at jeg må slippe ut lufta av dekket før jeg kan få det skikkelig på plass. Hva er din erfaring med det? Planen min var å varme opp på rulla med rullehjul og så bytte til platehjul før start, men hvis jeg må slippe ut lufta av platehjulet før jeg det kommer på plass og så pumpe hjulet opp på nytt blir det masse stress rett før start…

    • Jag har inte bytt bromsklossar än. Har mest cyklat inomhus. Mitt dischjul går på utan att jag behöver släppa ut luften. Det är ganska gott om plats mellan broms och fälg.

Lämna ett svar