Haute Route Alps: På väg!

10569082_10152716833462650_6439752443018185784_n

Nu är jag på väg till Genevé. I morgon väntar en prolog på 9 km. Ett välkänt format efter ett och annat allianstempo. På prologen sparar jag inte på krutet. Däremot har jag lovat mig själv att vara återhållsam på den första etappen. Inte förivras när tempot dras upp i klättringen utan köra enligt plan. Jag är i mitt livs allra bästa cykelform och hoppas på en riktigt fin vecka. I förrgår tog jag mig till Stortorget för att uppleva min femtioelfte Timbuktukonsert. En av refrängerna kan vara bra att ta fram under veckan…

Det kommer ordna sig. Det gör det alltid
Jo det löser sig. Så brukar allt bli
Det kommer fixa sig till slut. Det är inget tvivel om
Fast nu känns skiten sur. Och flera mil ifrån
Det ordnar sig…

Det blir förhoppningsvis dagliga rapporteringar på bloggen och resultatservicen kommer automatiskt på Facebook. Jag tror till och med att det kommer publiceras bilder där också. Du kan också följa tävlingen kan du följa på Haute Routes hemsida.

Lämna ett svar