Den sjätte etappen flyttas

bettiniphoto_0064666_1_full_670

Det var inte roliga besked som kom från tävlingsledningen efter den fjärde etappen. En etapp som sög ordentligt i helt galen fart redan från start. Den sjätte etappen måste flyttas och köras direkt efter den femte etappen i morgon. Anledningen sägs vara besvärligt väglag på väg till den sista bergsetappen. Inte helt olikt det som hände på Giro d’Italia förra året och det är väl bara att gilla läget! Så här ser upplägget ut de kommande dagarna:

En vilodag är alltid svår. Det är lätt att kroppen stänger ner och glömmer bort att den ska cykla hårda intervaller varje dag. Oavsett hur det blir kommer fredagens bergsetapp säkerligen att väcka den till liv igen.

PS / Du har väl inte missat inbjudan till Stävie trail – ett terränglopp till förmån för diabetesdrabbade barn den 9 mars / DS

Lämna ett svar