Dagen före tävling

Hela förra året körde jag samma pass dagen innan tävling. Ett kort pass med några hård intervaller för att påminna kroppen om vad den ska göra den kommande dagen. Vanligen blir det 3 x 1 min på max med 5 min vila emellan samt 3 x 30 s med samma vila. Dagen till ära blir intervallerna i backe då det blir en hel del höjdmeter under morgondagens Copenhagen Gran Fondo som i år lockat till sig c:a 1500 cyklister. Starten går i centrala Köpenhamn kl 09:00 och de 146 km borde vi cykla på drygt 3,5. Jag kör i M40 med startnummer 166 och det är möjligt att följa loppet via olika appar. Banan hittar du nedan.

Mina förväntningar på loppet är egentligen bara att jag vill känna mig stark. Jag känner inte till banan och konkurrensen, men gissar att det kommer gå undan. Tävlingen blir starten på en treveckorsperiod med en hel tävlingar och jag har vilat lite extra i veckan för att benen ska få en chans att återhämta sig och ladda om. Formkurvan pekar uppåt och det är med förväntan som jag ser framemot morgondagen.

Lämna ett svar