Sjukt snabba skor!

IMG_5860

Äntligen har vinterskor, vinterjacka och vintertights packats ner och gömts i garagets mörkaste vrå. Det är dags för benen att titta fram och cykelbrännan att byggas upp. Fjolårets brunbrända armar och ben har sedan länge återgått till sitt ursprungliga tillstånd. Med fårsax och rakhyvel kan jag lätt få ett halvkilo att försvinna…

Snart ska det tävlas igen. Både Cyclecamp och förra helgens drabbning i Helsingör gav positiva signaler att det nog har hänt något med trycket i pedalerna under vintern. Men det är först efter nästa helg vid Örestadsloppet som det är dags att bekänna färg. Var det egentligen möjligt att ersätta Mallorca med Tour of Sufferlandria? Oavsett vilket så har jag i alla fall ett par sjukt snabba skor!

Ett svar på ”Sjukt snabba skor!

  1. Man får inte ljuga på bloggen. Jag håller på att tvätta din vinterjacka och vintertights. I garaget lär de inte hamna förrän efter minst 4 månader på bänken i tvättstugan…

    Och ett halvt kilo är en grov underdrift… 🙂

Lämna ett svar