Zipp 303 Firecrest

zipp303t-2-p

I somras kraschade jag min allroundhjul ganska illa. Så illa att de blev svåra att laga utan att byta fälg. Därför har jag funderat på att byta ut mina tävlingshjul mot ett hjul som både är aerodynamiskt för utbrytningar i linjeloppen och accelerationssnabbt när det är dags för GP. Det gör inget om hjulen dessutom klarar av taskiga vägar och lite gatsten som väntar på Gran Fondo Copenhagen. Revolverhjulen var lättsålda på Happymtb.org och där hittade jag också en värdig ersättare i Zipp 303 Firecrest. Jag hade en uppsättning Zipphjul som triatlet i slutet av 90-talet och nu har jag återigen beväpnat mig med ”Speed Weaponry”. Fast det var först efter att jag sett denna video där chefsingenjören ser ut att komma direkt från ”Big bang theory” som jag bestämde mig!

Lämna ett svar