Tvingad till triathlon

wpid-wp-1438108247563.jpegJag och dåvarande klubbkompisen Miro Cepciansky på Skanör Triathlon 2002. Kläderna satt bättre några år tidigare…

Frun noterade att det är Malmö Triathlon på söndag och undrade om jag inte skulle ställa upp. Jag tyckte att en sprintdistans vore lagom, men Anna tvingade mig genast till olympisk distans (1500 m simning, 40 km cykel & 10 km löpning) med motivet att det är mer prisvärt per tävlingsmeter. Två minuter senare är jag anmäld och nu har jag tre dagar på mig att finslipa triathlonformen. Ett rimligt mål är att slå tiden från mitt allra första triathlon i Halmstad 1996 där jag gick i mål på 2:17:12. I träningsdagboken står det:

Vilken pärs. Känslorna går ej att beskriva. Måste träna cykling!!!

Träna cykling är väl i princip det jag gjort sedan dess och det ska bli riktigt kul att få köra en tävling på avstängda vägar i centrala Malmö. Starten går 09:50 och senast 12:07 tänker jag korsa mållinjen.

4 svar på ”Tvingad till triathlon

  1. Coolt Fredde
    Jag skall också göra triatlondebut om två veckor i Klippan
    Och det är Miro som är en av dem som står för arrangemanget

Lämna ett svar