Jag litar på Jeff!

77c1f09f79a1a6322837df966df663f4

Jeff Galloway har sprungit 100-tals maratonlopp, deltagit i Olympiska spelen och arbetat med löpning sedan urminnes tider. Jeff är också grundaren till spring-gå-spring-metoden som fått miljoner människor att börja springa. I morgon springer jag Helsingborg marathon – som den ofrivillige löparen. Jag kunde inte motstå frestelsen att deltaga i den första upplagan av ett nytt storlopp alldeles runt husknuten.

Men, jag är inte förberedd. I år har jag inte ens sprungit 10 ggr. Jeffs springa-gå-springa-metod kan vara upplägget som får mig att komma i mål utan att gå sönder. Därför är jag beredd att testa den. Så i morgon blir det 42195 m i intervallform. 4 min löpning, 1 min promenad. Skulle gissa att det blir en sisådär 50 intervaller innan jag når målet på Gröningen.

Lämna ett svar