Om 100 dagar…

image

Om 100 dagar går starten på årets upplaga av Haute Route Alps och det är med glädje jag kan meddela att jag kommer cykla loppet tillsammans med Team Type 1 Haute Route. Under våren har jag genom olika insatser samlat in € 10 000 till förmån för barn med diabetes i Afrika. Det började med succén Stävie Trail som i början av mars lockade nästan 400 löpare till en skog som du knappt visste fanns. Arrangemanget gav mer än 50 000 kr till insamlingen och jag och Anna blev helt tagna av deltagarnas engagemang och vilja att göra skillnad.

image

Mina samarbetspartners Debrand Sverige AB och Brandkonsulterna AB gett värdefulla bidrag och i veckan genomförde jag en välgörenhetscykling hos Brandkonsulten AB där jag både i teori och praktik försökte peppa deras Vätternrundan Sub10 satsning. Många av deltagarna hade inte cyklat i grupp tidigare och ute på Ekerö försökte vi få igång olika lagtempoformationer.
image

Att just TT1 är Haute Routes officiella välgörenhetspartner blir ganska självklart när man förstår TT1:s engagemang för cykelsporten och idrottare med diabetes. Ta en titt på filmen nedan så förstår du mer hur det hänger ihop. Även om jag nått mitt insamlingsmål går det självklart bra att skänka mer pengar till förmån för barn med diabetes!

Lämna ett svar