Svanesund 3-dagars: Prolog

Mitt minne från förra gången det begav sig svek mig inte. Noteringen i Funbeat sa:

”Tog i allt vad benen klarade av och kom 35:a av 64 startande. Det var länge sedan som jag haft så mycket blodsmak i munnen. Fick prologhosta…”

Då var prologhosta ett nytt begrepp för mig och även tre år senare händer det inte allt för ofta. Kanske för att jag inte kör speciellt många prologer. Det verkar dessvärre som om hostan uteblev i år. Tog jag inte i tillräckligt? Cykeldatorn visar nytt årsbästa i effekt, men en 39:e plats av 51 startande är inget att skryta om. Hosta eller ej, så är det dags att ladda inför morgondagens GP-lopp. 30 min + 2 varv ska avklaras och den 1,1 km långa banan har några trixiga passager, bland annat när vi drar vänster in på en smal cykelväg. Nedan finns några bilder från 2010. Då var jag nöjd med en 38:plats. Måste försöka nå en bättre placering i morgon.

2 svar på ”Svanesund 3-dagars: Prolog