Skratch Labs

skratchlab_winter
Jag är ett litet fan av Allen Lim och hans idéer om näringslära för uthållighetsidrottare. För några år sedan låg Lim bakom den s.k. “secrete drink mix” som började användas av proffsen under touren. Något år senare avslöjades hemligheten och Lim startade Skratch Labs för att utveckla och sälja sportdryck utan tillsatser och med ett kolhydrat- och saltinnehåll som håller magen lugn. Efter att ha misslyckats en del med näringstillförseln under tävling 2011 beslöt jag mig för att testa Skratch Labs under 2012 och jag tycker verkligen de fungerat bra. Lim och kocken Biju Thomas har också skrivit boken “The Feed Zone Cook Book” där jag testat en hel del av recepten på “portables”, dvs. mat som kan följa med i cykeltröjan och som bara innehåller bra grejer. Idag kom ett paket med en vinterspecialare  – sportdryck smaksatt med äpple och kanel, vilken gärna ska drickas varm. Undrar om polarflaskan håller måttet? Ikväll vet jag för då är det äntligen dags att träna igen!

2 svar på ”Skratch Labs

Lämna ett svar