Off-season pyssel

wpid-oi000085.jpg

Jag ska pyssla i höst. Klippa av armar och ben på en våtdräkt. Sy fickor och göra den redo för sommarens premiär i swimrun. Jag och brorsan ska tillsammans ta oss an Kustjagaren. En ganska snäll variant av det mer och mer populära tävlingsformatet där man i par förflyttar sig i skärgårdsmiljö. Springa över ön. Simma till en ny. Upprepa c:a 10 ggr. Till skillnad från originalet – Ö till Ö – som med sina 65 km löpning och 10 km simning bjuder Kustjagaren på mer blygsamma 26 km löpning och 5 km simning.

Malmosimmet

Fast 5 km simning i öppet vatten är inget som jag gör otränad. Malmösimmet i augusti var en ren katastrof i simförmåga så den senaste månaden har jag morgonsimmat 1-2 ggr/vecka. Det är fortfarande alldeles för jobbigt i armarna och jag är på tok för svag för att kunna hålla en vettig teknik. Men innan den 4:e juli ska det nog ordnat till sig.

2 svar på ”Off-season pyssel

    • En slags simmask från Speedo. Har bara använt dem två gånger och kan väl egentligen inte säga något om hur de funkar. De läckte ordentligt på Malmösimmet, men det känns som en inställningsfråga. Synfältet är bra i alla fall!

Lämna ett svar